Ingredients

Aloe Vera

Aloe vera mengandungi polysaccharides yang melembapkan kulit dan memberikan faedah anti-radang. Ia mengandungi ciri-ciri pemyejukan kulit dan ia sangat berkesan bagi melegakan kulit sensitif. 

 

Argan

Argan sering digunakan sebagai pelembap kulit untuk menghidrat and melembutkan kulit. Ia mengandungi vitamin E dan juga kandungan acid lemak yang tinggi, Argan adalah sangat sesuai untuk kulit kita sebab ia memberikan kecantikan semulajadi. 

 

Orkid

Orkid sering digelar bunga yang paling sempurna untuk kulit kerana ia mengandungi zat-zat kalsium, magnesium dan zink, dimana semuanya amat baik untuk kulit kita. Minyak orkid bukan sahaja melembapkan kulit malah ia menguatkan imuniti kulit, mengurangkan kedutkan kulit dan melegakan kulit.

 

Rose

Rose membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit, dan juga mengawal minyak yang berlebihan. Rose mempunyai ciri-ciri anti-radang yang boleh membantu mengurangkan kemerahan kulit yang teriritasi dan menghilangkan jerawat. Ia adalah pembersih yang hebat untuk menghilangkan minyak dan kotoran yang terkumpul di dalam liang roma yang tersumbat.Ia membantu menghidrat, menghidupkan semula dan melembapkan kulit yang memberikannya kelihatan segar. Oleh kerana sifat antibakteria, air meningkat juga membantu dalam bekas luka, luka dan luka. Sifat antioksidan air mawar membantu menguatkan sel-sel kulit dan menjana semula tisu kulit.

 

Pegaga

Pegaga kaya dengan amino acid, beta carotene, fatty acid dan phytochemicals. Gabungan ini memberikan nutrisi yang amat baik terhadap kulit dan mengandungi anti penuaan yang kuat.

Pegaga juga mengalakkan antioksidan dan meningkatkan pengaliran darah. Bagi muka jerawat, ia mempercepatkan proses pemulihan dan membantu mengelakkan parut dan cela pada masa hadapan