About Us

Floherb bermula dengan idea untuk membawa produk yang semula jadi. Ia selari dengan slogan kami "Meyakinkan Kehidupan Anda" dan kenyataan ini mentakrifkan matlamat kami.

 

Kami mencari pelbagai bahan-bahan yang terbaik bagi mencipta pelbagai produk kecantikan secara semula jadi.

 

Kami mengambil berat tentang kesejahteraan pelanggan kami, kami percaya bahawa keyakinan diri dibina dari dalam dan dengan bantuan pelbagai rangkaian produk kami, keyakinan boleh dibina dengan sentuhan hujung jari anda.

 

Floherb berusaha untuk memulihkan keyakinan pengguna dengan menyediakan keperluan kulit. Kami menyediakan produk penjagaan kulit dengan bahan semula jadi dan menjauhi bahan kimia yang diketahui merengsakan kulit.

 

Untuk memastikan produk kami selamat, kami telah mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Kami mempunyai rakan profesional dalam penyelidikan dan juga merumuskan produk baru, dengan cara ini kita boleh memastikan produk kami kekal semula jadi.

 

Kami juga berkongsi ilmu dengan orang ramai mengenai cara penjagaan, pengetahuan dan pengalaman dalam penjagaan kulit melalui saluran media sosial kami.

 

Ikuti kami di laman social untuk maklumat lebih lanjut.